Meistä

Uskonnen Oy/ATK-MALMI.FI on yksi Suomen suurimmista tietokoneiden ja kannettavien tietokoneiden outlet-myymälästä. Tarjoamme valikoimassa parhaita eurooppalaisia ammattitietokonelaitteita parhaaseen hintaan, tukku- ja vähittäismyyntinä.

Ammattikäyttöön tarkoitettuja kannettavia tietokoneita käytetään, kunnostettuina, leasingsopimuksista, samoin kuin tietokoneita, palvelimia, toimistolaitteita hintaan 10-50% Alkuhinnasta riippuen kunnosta ja julkaisuvuodesta. Kaikki varusteet uudessa (Grade A+), erinomaisessa (Grade A) tai hyvässä (Grade B) kunnossa.
Normaali takuu jopa 3 kuukautta tai laajennettu takuu jopa 2 vuotta. Tietokoneet ja kannettavat tietokoneet on testattu ja täysin käyttövalmiita. Aina parhaat hinnat, asiantunteva neuvonta ja ammattitaitoinen palvelu. Tavarat ovat ostettavissa Helsingistä sekä verkkokaupastamme ATK-MALMI.FI. EU:n sisällä toimitus postitse tai kuljetusyritysten kautta on mahdollista.
Maksuvälineenä käy käteinen ja muovikortit VISA-, VISA Electron-, MasterCard-, Maestro-maksujärjestelmistä. Lähetämme laskun tavaroiden viennistä EU:n ulkopuolelle.

Tarjoamme myös palveluita (mukaan lukien englanniksi, venäjäksi, ukrainaksi):
Tietokonelaitteiden diagnostiikka, korjaus ja viritys Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungeissa. Tietokonelaitteiden puhdistus tiedoista, alkutyökyvyn palauttaminen ja sen myyntiä edeltävä valmistelu. 30 vuoden kokemus tietokonealalta. Voit myös lähettää meille tietokoneen postitse.